Vigo Fabric Display systemen

De Fabric Display is een origineel concept waarbij aluminium buizen van 30mm diameter gemodelleerd worden, om zo een structuur te creëren met innovatieve vormen, ten einde uw communicatie te verbeteren en te vergemakkelijken.

Deze presentatie- of beurswand is gemakkelijk te transporteren, eenvoudig op te stellen, ziet er zeer strak uit en is bovendien ook zeer duurzaam.

De display bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame, die gelabeld zijn met bijpassende symbolen door middel van een kliksysteem. Dit alles leidt tot een eenvoudige montage. Over de frame wordt een gepersonaliseerde hoes geschoven, als een sok, en nadien gesloten met een rits, zodat het doek nauw aansluit rond het frame.

Het textiel wordt bedrukt via de sublimatie transfer methode, wat resulteert in levendige kleuren van duurzame kwaliteit.

De Fabric Displays zijn leverbaar in verschillende modellen : recht, gebogen, banners of een boog, en kunnen naar eigen behoefte gecombineerd worden met een toogje of met extra displays ("Overlap") ervoor.

Tenten

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 112

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 112

Page
per page