Bedrukte doeken voor displaysystemen

Onze displaysystemen hebben allemaal het voordeel dat de prints eenvoudig vervangen kunnen worden. Bij een volgende beurs, een nieuwe campagne of nieuwe look bestelt u gewoon een reprint. Zo kan de basisstructuur decennia mee gaan.

Zowel het doek voor de Streza SEG Pop-Up als de hoes voor de Vigo Fabric Display worden geprint op hoogwaardig textiel met de milieuvriendelijke sublimatie transfer techniek. Dit resulteert in levendige kleuren en onverslijtbaarheid.

Voor de standaard Streza SEG Pop-Up heeft u de keuze tussen 2 soorten textiel: Decoblack of Decotex. Typisch aan Decoblack is zijn zwarte gecoate acryl rugzijde, daardoor is dit textiel niet licht doorlatend. Decotex is een soepele stof, heeft een lichte stretch en is een beetje lichtdoorlatend.

Vervolgens heeft u 4 mogelijkheden. "Standaard" : één doek voor de voorkant en 2 zijkanten; "With Separate End Caps" : 3 doeken, dwz de voorkant apart, alsook de 2 zijkanten; "Backside" : één doek voor één kant (voor- of achterkant) (zonder zijkanten); en "Front and back" : de volledige pop-up wordt dan bekleed met 2 doeken : de standaard voorkant (met zijkanten) en de achterkant.

Voor de Streza SEG Pop-Up LED gebruiken wij het lichtdoorlatende Decolux. Dit is een luxueuze en soepele stof, die ongevoelig is voor kreuken.
Hier zit standaard een achterkant bij, anders hebben de LEDs geen effect.

De hoes voor de Vigo Fabric Display wordt geprint op Decotex. Standaard wordt enkel de voorkant bedrukt, (en is de achterkant wit), maar u kunt ook opteren om de achterkant mee te bedrukken, hetzij met één kleur, hetzij met een eigen ontwerp.

View as

Items 1-12 of 117

View as

Items 1-12 of 117