Streza SEG Pop-Up systemen

Na vele jaren intensief zoeken, is het er eindelijk; een alternatief voor de magnetische Pop-Up display : de SEG Pop-Up.

Bij deze wand komt het beste van 2 werelden bijeen: het gekende, eenvoudige accordeon frame gecombineerd met een textieldoek met siliconenpees. Door gebruik te maken van een opgespannen doek, vermindert het gewicht, tegenover een Pop-Up met panelen, met bijna de helft. Daarnaast is deze Pop-Up Display makkelijk te transporteren in een draagtas met of zonder wielen.

De SEG Pop-Up is verkrijgbaar in een rechte of gebogen vorm, en de rechte versie kan enkel- of dubbelzijdig bekleed worden, aan u de keuze!

Wilt u uw Visuals nog meer in de spotlights zetten? Dat kan met de SEG Pop-Up LED! Deze rechte presentatiewand bestaat uit het klassieke accordeon frame gecombineerd met doek, maar binnenin voegen we LED gordijntjes toe.

De creatievelingen kunnen natuurlijk ook meerdere Pop-Up's combineren (Modular) en zo een echte eye-catcher maken van hun beursstand!

Dankzij de flexibiliteit van de SEG Pop-Up, kan u kiezen tussen een peesdoek in 1 stuk, of een doek met aparte zijkanten. Wanneer u bijvoorbeeld 2 displays in een hoek naast elkaar wilt zetten, moeten we de zijkanten apart maken.

Verder heeft u ook nog de keuze tussen 2 soorten textiel: Decoblack of Decotex. Typisch aan Decoblack is zijn zwarte gecoate acryl rugzijde, daardoor is dit textiel niet licht doorlatend. Decotex is een soepele stof, heeft een lichte stretch en is een beetje licht doorlatend.

Het doek dat we gebruiken voor de SEG Pop-Up LED is Decolux. Dit is een luxueuze en soepele stof, die ongevoelig is voor kreuken.

Bannerboog

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 15

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 15

Page
per page